Manju
Az EM-kerámia egy különleges agyagból készül, amelyhez Effektív mikroorganizmusokat adnak, majd kiégetik. Az így készült speciális EM-kerámiából egy extra-finom kerámia por készül, amelyet talaj adalékanyagként és aktivátorként talajjavításra lehet felhasználni.
A Manju talajkezelő kerámiapor felhasználható a fermentációs folyamatok támogatására a talajban. A Manju talajkezelő kerámia por stabilizáló-, antioxidáns hatású talajjavító adalékanyag. Különösen Effektív mikroorganizmusokkal kombináltan hatásos -EM BIO és / vagy bio Bokashi-val együtt alkalmazva.
EM-kerámia fatörzs illetve fa seb- kezelőként való kalmazása révén, a kártevők áttelelését a fatörzsön meggátolja. Sebfelületek egyéb belépési pontokat lezárja és így a gombák és baktériumok el vannak zárva a növényi szövetektől, ezen kívül elnyomja a gomba spórákat is. A világosszürke színű paszta jobban visszaveri a napfényt, így a hőmérséklet-ingadozásokat is csökkenti. Az EM-kerámia, a fa kéreg rugalmasságát fokozza így a fák a külső hatásoknak jobban ellenállnak, különösen a hideg évszakban. A fa kezelő EM-kerámiapor, EM-kerámia port, tejsavó port és ultrafinom ZeoBas kőport tartalmaz (Zeolitot és bazaltot tartalmazó magas SiO2 tartalmú vulkanikus eredetű kőzetpor).
- Adalékanyagoktól mentes
- Manju tengeri sót tartalmaz
A korall a világon mindenhol megtalálható, de csak Japánban, Okinawa szigetén lévők rendelkeznek egyedülálló minőséggel és tisztasággal. A szubtrópusi víz, a lágy napsugárzás és a mikroorganizmusok, melyek a korallokat számos tápanyaggal látják el, tökéletes összetételt képeznek egy olyan magas értékű termékhez, mint a Manju Coral Calcium. Aminosavakban, fehérjében és komplex B-Vitaminban gazdag. 2:1 arányban a Ca és Mg természetes egyensúlyt teremt, a Cink és Szelén nyomelemeket pótlólagosan támogatják. A Manju Coral Calcium a mindennapos táplálkozás kiegészítésére alkalmas.
Javasolt mennyiség: napi 3x2 tabletta, étkezés közben vagy utána.
A Manju segíti az emberi szervezet öngyógyító folyamatait, fokozza a szervezet természetes védekező mechanizmusainak hatékonyságát.
Kellemetlen mellékhatása nincs.
Japán, Okinawa szigete körüli tenger mélyebb rétegeiből származó, tiszta tengervízből, napon történt szárítással kinyert só.
Összetétele: tengeri só, 82 fajta csak jó hatású mikroorganizmus, EM.
A szokásos konyhai só helyett ételízesítéshez, befőzéshez használható. Alkalmazásával csökkenthető a szükséges Manju ital mennyisége.
Alkalmazásával csökkenthető a szükséges EM ital mennyisége.
A Manju tengeri só készítéséhez közönséges asztali sót Manju tengeri sóval kell beoltani.
900 g sóhoz keverjünk hozzá 100 g Manju tengeri sót.